17 лютого 2021 року Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» разом з ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» проведено онлайн-засідання Школи молодого лідера на тему: «Кращі практики реалізації міжнародної співпраці студентського самоврядування» за участі аграрних закладів освіти України. У заході взяли участь голова студентської ради Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького Дарина Оніщук, заступник голови Богдан Семенюк та учасник студентського самоврядування Анастасія Карп’як.

Під час онлайн-засідання доповідачі ділилися досвідом щодо власної участі у програмах міжнародної співпраці, розглядали питання про значення іноземної мови у професійному становленні молодого фахівця, описували процес формування особистого бренду. Доповіді були надзвичайно цікавими та актуальними.

Щиро сподіваємось, що в найближчому майбутньому епідеміологічна ситуація в країні налагодиться і засідання Школи молодого лідера носитимуть традиційний очний формат!

Участь студентів у засіданні Школи молодого лідера

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *