Упродовж життя ми потрапляємо в різні ситуації і, як не дивно, часто переконуємося, що найвірніші наші друзі – собаки. Тисячі років собака була поруч з людиною. За цей час між людиною і собакою виник особливий зв’язок, не такий, як з іншими тваринами. Собаки стали вірними і добрими супутниками життя людини, її помічниками, адже тільки ця тварина готова завжди виконати будь-яке завдання свого господаря!

На сьогоднішній день у світі існує близько 400 порід собак. 18 лютого 2021 року, вивчаючи дисципліну «Технологія вирощування домашніх тварин», студенти VI курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на лекції з попереднім вивченням матеріалу під керівництвом Ольги Іванівни Чижевської розглядали деякі з них. Студенти представляли новий матеріал у формі доповідей з надзвичайно цікавими презентаціями.

Під час підведення підсумків заняття студенти поділилися власними думками про те, які б породи собак вони обрали для вирощування у своєму будинку, і всерйоз замислилися над реалізацією задуманого. За проявлену велику творчу зацікавленість та якісне виконання завдань усі студенти отримали гарні оцінки.

Собаки – наші найвірніші друзі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *