Студентська молодь є однією з найактивніших складових українського суспільства. Вона швидко, активно і гостро реагує на прояви найболючіших політичних, соціальних та економічних проблем в нашій країні.

Міністерство освіти і науки України цілком підтримує студентську молодь у її прагненні швидких змін в державі, відстоюванні демократичних традицій та утвердженні принципів громадянського суспільства. Разом з тим, в умовах продовження збройної агресії проти України, проведення в мережі Інтернет ряду антиукраїнських  інформаційно-пропагандистських кампаній, анонімних повідомлень в засобах масової інформації про «замінування» об’єктів критичної інфраструктури, виявлення фактів незаконного обігу зброї та вибухових речовин тощо викликає занепокоєння потенційна можливість залучення частини студентської молоді до деструктивної діяльності.

Дослухаючись до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, з метою підвищення рівня поінформованості  студентів, викладачів та працівників Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького про небезпеку й масштаби екстремізму і терористичної загрози, формування нетерпимості до проявів тероризму та осіб з екстремістською ідеологією, на офіційному вебсайті закладу освіти створено окрему рубрику «СТОП тероризм!», присвячену проблематиці тероризму та насилля в усіх його проявах. У цій рубриці розміщені посилання на відповідні нормативно-правові акти, матеріали, присвячені історії тероризму, запобіганню, виявленню та припиненню терористичної діяльності. Інформація доступна за посиланням:

Також надаємо контакти, за якими на засадах довіри і співпраці усі громадяни України можуть повідомити про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності:

– електронна скринька: callcenter@ssu.gov.ua

– цілодобовий безкоштовний телефон довіри Служби безпеки України: 0-800-501-482

STOP тероризм!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *