Ось і добігає до завершення 2020 рік…. І як приємно, що студенти Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького завершують його благородними, добрими справами!

Ні для кого не секрет, що новорічні свята – це завжди передчуття дива, надії на здійснення найзаповітніших мрій та сподівань. А коли розумієш, що втілити в життя чиїсь мрії можеш саме ти, – за спиною виростають крила!

Напередодні Нового року представники студентського самоврядування коледжу відвідали Рожищенський притулок для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації і спробували здійснити одну з мрій його вихованців – подарувати справжнє свято. Студенти готувалися до цієї події: попередньо оголосили у коледжі акцію про збір коштів, потім – придбали все необхідне, домовилися з датою візиту, продумали сценарій розважальної програми.

Як виявилося, вихованці притулку дуже дружні, надзвичайно щирі і з радістю зустрічають відвідувачів. Студенти спершу розповіли про себе, а тоді познайомилися з господарями, пограли з ними веселі ігри. Дитячі очі під час розваг наповнювалися радістю та щастям, а на обличчях з’являлися посмішки. У залі лунав щирий дитячий сміх.

Зустріч з мешканцями притулку зворушила наших студентів до глибини душі. Кажуть, що відчули: не так зраділи дітки подарункам, як можливості поспілкуватись, посидіти на колінах, обійняти, послухати казочку, самим розказати віршик…

Повернулись наші студенти з твердим переконанням побувати там знову. Виявляється, робити добро легко. Варто лише захотіти. Для цього не потрібно бути власником тугого гаманця, треба лиш мати добре серце. Адже душевне тепло збагачує світ і робить кожного, хто його дарує, щасливішим!

ТВОРИТИ ДОБРО ТАК ЛЕГКО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *