Уже третій рік поспіль Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького є платформою для проведення студентської пошуково-дослідницької конференції «НАУКА: ПЕРШІ КРОКИ». Упродовж двох днів – 16-17 грудня 2020 року – учасники конференції обговорювали актуальні питання та ділились власними дослідженнями у сфері ветеринарної медицини, технології виробництва і переробки продукції тваринництва та у галузі знань дисциплін загальної підготовки.

Конференція стала першим кроком до реалізації амбітних планів участі у інших наукових програмах, дослідженнях, проєктах.  Загалом у конференції взяло участь 15 студентів-доповідачів та відповідно 15 викладачів у ролі наукових керівників. Усі учасники отримали сертифікати.

Залучення студентів до роботи над пошуково-дослідницькою тематикою під керівництвом викладачів піднімає активну молодь на новий щабель самореалізації, підвищує їх самооцінку та конкурентоспроможність у сегменті професійної адаптації. Доповідачі конференції мали можливість відчути себе дослідниками-науковцями, що спонукатиме їх до глибшого вивчення фаху.

НАУКА: ПЕРШІ КРОКИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *