Існує багато професій, якими можливо оволодіти дистанційно, але це не про ветеринарну медицину, особливо діагностичний і лікувальний її  сегмент.

Приймаючи виклики сьогодення, коли навчання періодично переходить у віддалений формат, Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького сприяв максимальному використанню можливості  проходження студентами випускного курсу виробничої технологічної практики в умовах базових установ та підприємств. Студенти IV курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» набували практичний досвід з діагностики захворювань тварин, терапевтичної техніки, хірургічних маніпуляцій, профілактичної роботи у районних державних лікарнях ветеринарної медицини, ветеринарних клініках, сільськогосподарських підприємствах. А ще – робота з живими об’єктами (тваринами) сприяла підвищенню розуміння їх поведінки, правил поводження та догляду. Практика допомогла формуванню у майбутніх ветеринарних фахівців відповідальності за свою роботу, адже тварини не повинні страждати від людського непрофесіоналізму.

Під час захисту звітної документації, який відбувся у період з 20 по 26.11.2020 р., студенти продемонстрували свої знання та вміння перед комісією навчального закладу, які засвідчили ефективність виконання програми   виробничої технологічної практики.

Практика – кращий вчитель!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *