Сільськогосподарська галузь для України завжди була однією із пріоритетних сфер розвитку економіки. Господь наділив нашу державу багатими на чорнозем, родючими землями, завдяки яким в Україні успішно розвиваються галузі рослинництва і тваринництва.
День працівника сільського господарства в Україні щорічно відзначається у третю неділю листопада. Свято встановлене в Україні «…на підтримку ініціативи працівників агропромислового комплексу…» згідно з Указом Президента «Про День працівників сільського господарства» від 7 жовтня 1993 року.
Неабияке відношення до цього дня має Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького, адже проводить підготовку майбутніх фахівців для агропромислового комплексу. Саме тому напередодні це свято зібрало у актовій залі співробітників усіх структурних підрозділів коледжу.
З вітальним словом до учасників святкового дійства звернувся в.о.директора коледжу Василь Вікторович Прус, висловивши усім щиру вдячність і побажавши міцного здоров’я, щедрих врожаїв, вагомих здобутків, миру, професійної удачі. З нагоди свята студенти коледжу підготували концерт, чим забезпечили глядачам гарний настрій.
Тож щиро вітаємо усіх причетних з нагоди професійного свята та висловлюємо щиру подяку за плідну працю! Хай надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу!

Щирі вітання з Днем працівників сільського господарства!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *