В умовах пандемії COVID 19 керівництвом Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького створено безпечні умови для  проведення не лише дистанційного навчання, а й вступної кампанії.

Щоденно всі працівники та відвідувачі закладу освіти проходять обов’язковий скринінг температури тіла на вході – придбано безконтактний інфрачервоний термометр. Медична сестра коледжу фіксує дані: якщо людина має чітко виражені ознаки ГРВІ чи грипу, підвищену температуру чи погане самопочуття – в приміщення не заходить, має звернутися до сімейного лікаря та перебувати вдома чи в медичній установі.

У фойє коледжу біля чергового вахтера обладнаний дозатор із засобами для дезінфекції рук, вбиральні забезпечені милом, антисептичними розчинами. Технічний персонал здійснює вологе прибирання з використанням хлорних, мийних та дезінфікуючих засобів, постійно обробляються сходи та загальні коридори.

Створення безпечних і комфортних умов є основним пріоритетом навчального закладу, який виконує всі рекомендації МОЗ зі збереження життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу під час пандемії. 

Безпека працівників, студентів, абітурієнтів – понад усе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *