Відповідно до Закону України «Про фахову передвищу освіту», Рожищенський коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького  перейменовано на Відокремлений структурний підрозділ «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького».

 Нову назву, що відповідає вимогам Закону та основним напрямам діяльності коледжу, затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 665, який 21 травня 2020 року підписала т.в.о. міністра освіти Любомира Мандзій.   Наразі розпочато процедуру приведення у відповідність установчих документів коледжу та виконання передбачених законодавством дій, пов’язаних з перейменуванням закладу освіти.

Для нашого навчального закладу розпочинається новий, сучасний етап діяльності як закладу фахової передвищої освіти, який з 2020 року буде здійснювати підготовку фахових молодших бакалаврів. Згідно з новим статусом, освітня діяльність коледжу буде спрямована на підготовку конкурентоспроможних фахівців для забезпечення потреб суспільства та держави. Найближчим часом планується оновлення матеріально-технічної бази коледжу, відкриття нових, цікавих та затребуваних на ринку праці спеціальностей, налагодження практичної співпраці із закордонними закладами освіти з метою обміну студентами.

Тому запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашої студентської родини і стати висококваліфікованими спеціалістами у галузі ветеринарної медицини та технології виробництва і переробки продукції тваринництва!

Увага! Рожищенський коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького перейменовано!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *