У зв’язку з розпалом епідемічного сезону грипу та гострих респіраторних захворювань керівництво коледжу значну увагу спрямовує на здійснення заходів щодо їх профілактики.

З цією метою в навчальному закладі проведено бесіду на тему «Обережно, грип!». Медична сестра коледжу Тетяна Стрихарчук розповіла студентам про сезонні інфекційні захворювання, нагадала методи профілактики, спрямовані на підвищення захисних сил організму, правила дотримання особистої гігієни, особливо під час відвідування місць загального користування, зауважила на необхідності обов’язкового провітрювання приміщень та дотримання теплових режимів, уникання переохолодження організму. Медична сестра закликала студентів бути на сторожі свого здоров`я, вчасно відвідувати лікарів та дбати про себе, а також наголосила на тому, що у наступній бесіді присутніх буде ознайомлено з профілактикою інфікування та поширення коронавірусу.

Сподіваємось, що наша молодь після  зустрічі з медичним працівником буде дбайливіше ставитися до себе та свого здоров’я й зуміє у майбутньому за необхідності правильно відреагувати на ті чи інші симптоми захворювання.

Обережно, грип!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *