Одним з елементів практичної підготовки студентів є навчальна практика.

Студенти ІІІ тех. курсу на навчальній практиці з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини», яка проводилась навчально-виробничому господарстві, під керівництвом викладача Софії Іванівни Курило набули практичних навичок із визначення типів конституції великої рогатої худоби, опису статей будови тіла, оцінки екстер’єру тварин різними методами (окомірна, бальна, вимірювання). Також студенти навчались вимірювати тварин мірними інструментами та визначити індекси тілобудови і живу масу тварин за допомогою промірів.

Набуті знання і практичні навички стануть в нагоді при вивченні інших тем, а також під час роботи на виробництві.

Навчальна практика з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *