У Рожищенському коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького розпочато місячник методичної роботи «Формування інноваційно-освітнього простору в коледжі».

09 січня 2020 року у конференц-залі відбувся педагогічний семінар-тренінг: «Теорія і практика застосування педагогами особистісно-розвивальних освітніх технологій», в організації та проведенні якого взяли активну участь методист коледжу Ірина Козачук та викладачі Світлана Федчик, Оксана Черняк, Роман Назаркевич.

Інноваційні технології навчання та методи, що сприяють їх впровадженню, – основні теми доповідей, обговорень, дискусій (про застосування кейс-технологій – з досвіду роботи Федчик С.А.; застосування елементів проектного навчання на заняттях з інформатики – Черняк О.А.; ефективність імітаційно-ігрового навчання при вивченні дисципліни «Внутрішні незаразні хвороби сільськогосподарських тварин» – Назаркевич Р.Т.).

Ефективність впливу згаданих методів і форм організації освітнього середовища неформально визначається внутрішньою потребою у саморозвитку та самореалізації особистості – як педагога, так і студента, містить вагому педагогічну, психологічну та методичну складову, чим викликає зацікавленість серед викладачів коледжу.

Дякуємо всім учасникам семінару! Творчої наснаги та всіляких гараздів у Новому році!

Перше засідання місячника методичної роботи «Формування інноваційно-освітнього простору в коледжі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *