5 грудня 2019 року, напередодні Дня Збройних Сил України, у коледжі відбувся військово-патріотичний, спортивний конкурс «Україно, ми – твої захисники» між командами юнаків І і ІІ курсу. Організував і провів захід викладач дисципліни «Захист Вітчизни» Ігор Федорович Шрай. На заході були присутні гості – військовий комісар Рожищенського району, підполковник Олег Йосипович Гаврилюк, заступник військового комісара, майор Ярослав Андрійович Романюк та міський голова Вячеслав Анатолійович Поліщук. Разом з т.в.о. директора коледжу Михайлом Миколайовичем Казимиром і головою студентської ради коледжу Дарією Головановою вони і склали журі конкурсу.

Студенти вправно змагалися і показали хороші результати зі стройової, прикладної фізичної (армреслінг, підтягування на перекладині, комплексно-силова вправа, піднімання гирі), вогневої підготовки (стрільба з пневматичної гвинтівки по мішенях). Також змагалися, хто швидше одягне ЗЗК (загальновійськовий захисний комплекс), хто вправніше виконає вальс і заспіває військово-патріотичну пісню.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда студентів ІІ курсу, за що нагороджена грамотою. Усі учасники конкурсу отримали смачні торти від дівчат-уболівальниць і цінні подарунки від студентської профспілки, а міський голова Вячеслав Анатолійович Поліщук подарував для коледжу волейбольні м’ячі, за що ми йому щиро вдячні!

Україно, ми – твої захисники!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *