Усім відомо, що з палінням пов’язана велика кількість різних хвороб. Воно спричиняє спазм судин, погіршує постачання кисню до серця і мозку, підвищує артеріальний тиск, збільшує ризик виникнення інфаркту міокарда або інсульту та ще приносить низку проблем для здоров’я людини.

З метою зниження поширення тютюнової залежності 21 листопада 2019 року студенти Рожищенського коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького організували акцію «Обміняй цигарку на цукерку», присвячену Міжнародному дню відмови від паління. Ініціативна молодь роздавала курцям інформаційні брошури про шкідливість тютюнопаління та пропонувала позбутися шкідливої звички. Організаторів акції порадувало те, що цього дня декілька десятків людей викурили менше цигарок, ніж зазвичай, тим самим додавши собі сил та здоров’я тим, хто їх оточує.

Сподіваємося на те, що ця акція стане доброю щорічною традицією і знайде якомога більше однодумців. Ми не просто пропонуємо обміняти дозу нікотину на цукерку. Це лише символ. Ми пропонуємо раз і назавжди обрати здоров’я та життя!

Молодь – проти тютюнопаління!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *