Батьки – важливі союзники навчального закладу у справі виховання підростаючого покоління. Співпраця викладачів коледжу з батьками студентів тісна та дієва, адже це сприяє особистісному розвитку студентів, формуванню у них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

У п’ятницю, 15 листопада 2019 року, у Рожищенському коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького  відбулися загальноколеджівські батьківські збори. Перед присутніми виступила заступник директора з навчальної роботи Галина Савівна Мосійчук, ознайомивши із актуальними питаннями організації освітнього процесу та розповівши про особливості складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Завідуюча ветеринарно-технологічним відділенням Любов Миколаївна Ковальчук проаналізувала стан відвідування та успішності студентів, озвучила строки завершення семестру, розклад екзаменів та канікул. Відповідальна за навчально-виробничу практику Ірина Геннадіївна Бєлова охарактеризувала систему практичної підготовки студентів коледжу, звернувши увагу батьків на багатовекторність використання власних можливостей та баз практики, з якими коледж працює за угодами. Відповідальна за виховну роботу Оксана Анатоліївна Черняк підняла питання організації виховного процесу, наголосила на дотриманні студентами правил внутрішнього розпорядку коледжу та вимог під час проживання в гуртожитку.

 Після загальних зборів батьки мали можливість поспілкуватися із кураторами груп та детальніше дізнатися про успіхи своїх дітей у навчанні, відвідуванні, проведенні дозвілля, а також обговорити проблеми, які їх турбують.

Батьківські збори – основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *