17 листопада студентство усього світу відзначає Міжнародний день студента – свято, що зближує та об’єднує молодь, символізує юність, красу і романтику. Звісно, це свято не пройшло повз Рожищенський коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького. Напередодні цього дня молодь веселилась на повну: студентське самоврядування влаштувало суперпозитивне, мегадрайвове шоу «Хто зверху?» Організувавши крутий батл – жіноча інтуїція проти чоловічої логіки – студенти намагались знайти відповідь на одвічне питання: хто ж розумніший – хлопці чи дівчата?

Запекла боротьба між дівчатами та хлопцями проходила у вісім раундів. Завдання були досить складними та водночас веселими і цікавими: учасники швидко реагували, відповідали на каверзні питання, виконували невластиві для них дії. А вершити правосуддя у конкурі зібралося надзвичайно серйозне журі: в.о.директора коледжу Михайло Казимир, провідний фахівець з профорієнтації Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Вікторія Цехуш, фахівець Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександр Дубровський і викладач хімії та біології Олена Івашина.

Не дивлячись на сильне протистояння, серед учасників конкурсу панувала дружня атмосфера, яка принесла глядачам веселий настрій. Проте дуель є дуель: перемогу здобула жіноча половина людства! По закінченню гри до студентів звернувся в.о.директора коледжу Михайло Казимир, привітав усіх присутніх зі святом, а учасниць гри – з перемогою. За успіхи, здобуті у навчанні, громадському та спортивному житті коледжу, кращі студенти були нагороджені грамотами.

А ми сьогодні ще раз вітаємо зі святом нашу молодь! Хай радує кожен прожитий день у стінах рідного коледжу! Нехай сесії здаються легко, в залікових книжках буде все гаразд, а переходи з курсу на курс будуть безболісними! Нехай у студентському житті всі дні будуть сонячними, наповненими радістю й успіхами! Бажаємо усім студентам вірних друзів, гарного настрою, здійснення мрій та успішної самореалізації!

Студент – це звучить гордо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *