З року в рік Рожищенський коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького підтримує добру традицію проведення свята-знайомства з першокурсниками. Ось і цьогоріч 7 листопада 2019 року відбулася розважальна програма за участю студентів нового набору «Ми заявляємо про себе!».

Свято пройшло весело та яскраво. Свої таланти, захоплення і творчі вміння продемонстрували майбутні фельдшери ветеринарної медицини та техніки-технологи з виробництва і переробки продукції тваринництва. Було все – запальні сучасні танці і зворушливі мелодії на трубі, цікаві сценки з життя студентів, веселі гуморески та серйозна поезія, слова привітання і  побажання успіху в майбутньому. До своїх молодших друзів звернулися студенти-випускники, а голова студентської ради коледжу Дарія Голованова гостинно запросила першокурсників у свій дружній колектив.

Проведений захід був надзвичайно важливим для студентів нового набору, адже він не лише допоміг самовиразитися, а й сприяв об’єднанню колективів кожної з груп. Що ж може краще здружити поки іще невпевнених новачків, як не весела репетиція з безліччю свіжих ідей та гарячих жартів? Тож долучайтеся до нашого веселого колективу – і ви не пошкодуєте!

Ми заявляємо про себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *