Теплий недільний день 27 жовтня 2019 року видався напрочуд інформативним та пізнавальним для студентів ІІ, ІІІ і ІV курсів Рожищенського коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького: делегація навчального закладу відвідала місто Львів. Основною метою поїздки було знайомство з Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького, тим більше, що у навчальному закладі цього дня було організовано «День відкритих дверей».

Студентів нашого коледжу вразила атмосфера доброзичливості та гостинності, яка зустріла уже на подвір’ї університету. За програмою заходів, анонсованих попередньо, після реєстрації та перегляду відеопрезентацій кожного факультету у фойє навчального закладу, відвідувачам була запропонована своєрідна концертна програма, яку відкрив перший проректор університету, кандидат біологічних наук, доцент Ігор Турко. Від деканів кожного факультету студенти коледжу та всі присутні отримали корисну інформацію про студентське життя, про особливості організації навчання і перспективи працевлаштування випускників університету, про умови вступу на різні спеціальності у 2020 році, намітили свої плани на майбутнє. Потому на нашу делегацію очікував приємний сюрприз: студенти університету спеціальності «Туризм» провели надзвичайно цікаву екскурсію старовинним містом Лева. Сподіваємось, що інформація, отримана у стінах університету, згодиться всім учасникам поїздки.

Долучайтеся до лав студентів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького! Львів гостинно запрошує! Рожищенський коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького рекомендує!

Поїздка до Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *