24 жовтня 2019 року відбувся військово-патріотичний захід «Хто ти – майбутній захиснику України?» за участю студентів І, ІІ і ІІІ курсів Рожищенського коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького та учнів ЗОШ І-ІІІ ст. с. Топільне. Захід розпочався вступним словом директора коледжу Михайла Казимира, який наголосив, що у час надзвичайно складної політичної ситуації, яка склалася у нашій країні, захист незалежності й територіальної цілісності рідної землі є священним обов’язком кожного громадянина.

На захід були запрошені представники Рожищенського військового комісаріату та інструктори – учасники бойових дій, які розповіли про нелегку службу на сході України і провели заняття з вогневої, тактичної і домедичної підготовки. Під час занять студенти набули теоретичних знань та практичних навиків з надання першої медичної допомоги при пораненнях, удосконалили техніку розбирання, збирання і стрільби з АК-74.

Захід був організований на високому рівні. Усі присутні отримали заряд бадьорості та масу позитивних емоцій. На завершення усіх учасників заходу пригостили надзвичайно смачним кулішем, який приготував Валентин Глушко, за що йому велика вдячність!

Хто ти – майбутній захиснику України?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *