Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

3 жовтня 2019 року студенти Рожищенського коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького вітали весь педагогічний колектив з професійним святом. Вихованці ретельно готувалися до цього дня, спробували віднайти найпотаємніше та найцікавіше у професії педагога. У викладацькій було облаштовано своєрідну виставку стінгазет, у яких висловлювались щирі привітання та найкращі побажання для представників такої важливої професії. А по завершенні робочого дня на честь педагогічних працівників коледжу студентський актив організував святковий концерт. Зі сцени лунали теплі слова подяки викладачам за любов та турботу, звучали вірші, гуморески, побажання та пісні у виконанні талановитих студентів.

На святі були присутні гості: голова Рожищенської районної державної адміністрації Інна Гайворонська та Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук. Вітаючи педагогів з професійним святом, вони відзначили важливу роль вчителя у житті людини, висловили вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти розумне, добре, вічне, побажавши міцного здоров’я, творчого натхнення і впевненості у завтрашньому дні. На завершення з вітаннями до викладачів звернувся в.о. директора коледжу Михайло Казимир, який подякував викладачам за сумлінну працю та побажав міцного здоров’я, терпіння, сил, наснаги і творчих злетів. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання та виховання студентської молоді та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти окремі викладачі були нагороджені грамотами та подяками.

Педагогам жовтень усміхається

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *