Місяць вересень щороку дарує нам по-літньому теплі та сонячні дні. Цей рік теж не став виключенням. Отож, 2 вересня 2019 року, у ясну погожу днину, уся велика коледжівська родина вишикувалась на лінійку, присвячену Дню знань. У черговий раз коледж гостинно відчинив для студентів свої двері і запросив  у просторі та затишні кабінети, щоб черпати знання, щоб наповнювати серця любов’ю і добротою, щоб впевнено крокувати до своєї мети.

На святі були присутні гості: голова Рожищенської районної державної адміністрації Гайворонська Інна Михайлівна, керівник апарату Рожищенської райдержадміністрації Жанна Володимирівна Дубчук, начальник Рожищенського районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ігор Ярославович Барвінський та настоятель храму міста Рожище отець Василь. Теплим і зворушливим було напутнє слово в.о.директора коледжу Казимира Михайла Миколайовича, який підкреслив, що основне для студентів сьогодні – це максимально сконцентруватись на здобутті знань, не шкодувати себе і стати найкращими спеціалістами, яких оцінить суспільство.

З вуст гостей лунали щирі привітання з нагоди початку нового навчального року. Казимир М.М. вручив грамоти викладачам коледжу за сумлінну педагогічну працю, успіхи, досягнуті у вихованні студентів, та з нагоди Дня знань. Також грамотами за відмінні успіхи у навчанні та зразкову поведінку були нагороджені кращі студенти.

До студентів нового набору з вітальними словами звернулися їхні колеги-четвертокурсники, побажавши успішного старту та передавши символічний ключ знань. Студенти-першокурсники, урочисто прийнявши ключ, дали слово наполегливо й сумлінно вчитися, формувати в собі глибокі професійні якості, шанувати і примножувати славні традиції навчального закладу.

Благословити урочистий захід запросили духовенство. Отець Василь виголосив молитву на початок навчального року та окропив усіх присутніх освяченою водою. По завершенні урочистої лінійки усі студенти у супроводі своїх кураторів пішли в аудиторії на перше заняття.

Усе, що вмієш, і все, що знаєш, за плечима не носитимеш. Тож, шановні студенти, не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми професіоналами, якими варто пишатися!

Свято знань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *