27 червня 2019 року актова зала Рожищенського коледжу вкотре наповнилася яскравими барвами, гарним настроєм та щасливими посмішками випускників. У той святковий і трепетно-хвилюючий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення коледжу. Родинне дерево навчального закладу втратило 59 листочків, але здобуло стільки ж висококваліфікованих фахівців. 

З вітальним словом до усіх присутніх звернулася директор коледжу Леся Кіндратівна Недопад. Вона побажала випускникам щасливої долі та успіхів у професійній діяльності. В урочистій обстановці директор коледжу вручила випускникам дипломи молодшого спеціаліста. За активну участь у громадському житті та студентському самоврядуванні коледжу, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності найактивніші випускники були нагороджені грамотами.

Найщиріші вітання та напутні слова для випускників прозвучали з вуст куратора Олени Вікторівни Івашиної. Вона побажала своїм уже колишнім студентам світлого і щасливого життєвого шляху, звершення мрій і задумів. Випускниця ветеринарного відділення Дана Івашенко, у свою чергу, подякувала викладачам та батькам за підтримку, завдяки якій вчорашні студенти змогли гідно завершити навчання.

Тож щиро вітаємо наших випускників! Творчих вам успіхів, натхнення, професійного росту, особистого щастя. Нехай завжди для вас небо буде високим та чистим, а дорога – широкою та світлою!

Хай вам щастить, випускники!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *