День зустрічі випускників – це свято, яке єднає усіх: студентів, випускників, викладачів, друзів коледжу. Саме таке свято традиційно відбулося 8 червня 2019 р. у стінах Рожищенського коледжу ЛНУВМ та БТ імені С.З.Гжицького. Актова зала коледжу цього дня була наповнена атмосферою гарного настрою, яскравих посмішок, приємних спогадів. Привертали увагу гарячі рукостискання та обійми давніх друзів, а несподівані зустрічі через багато років викликали сльози радості на очах випускників.

Студенти коледжу зустріли гостей веселим концертом. Зі словами вітання до випускників минулих років звернулася заступник директора з навчальної роботи Мосійчук Галина Савівна. Вона подякувала за те, що випускники не забувають рідний навчальний заклад, підтримують і продовжують славні його традиції, побажала їм завжди  шанувати студентську дружбу, підтримувати один одного, допомагати сьогоднішнім студентам і випускникам у їх професійній і  практичній підготовці.

Усі присутні в актовій залі линули думкою у юність, немов немає за плечима прожитих років, немов лише сьогодні закінчили навчальний заклад. Щирі, теплі слова подяки до викладачів звучали у виступах  випускників ювілейних років. Святкування продовжилося у неформальній атмосфері: гості прогулювалися рідними коридорами коледжу, його затишною територією, фотографувалися, та, спілкуючись зі студентами, відчули той самий зв’язок поколінь. 

Зорепадом летять роки…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *