Студенти Рожищенського коледжу ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького взяли участь у ХІІ Міжнародній студентській науковій конференції «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки», яка проходила 15 березня 2019 р. у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У секції «Громадське здоров’я та безпека» з доповідями виступили студенти ІІІ курсу групи «А» спеціальності «Ветеринарна медицина» Козак Олександр та Шепелюк Сергій, науковими керівниками яких були відповідно викладачі коледжу Грицай В.М. та Грицай К.О.

Козак Олександр, який підготував доповідь на тему «Доброякісне м’ясо – запорука розвитку та нормальної життєдіяльності організму», за підсумками обговорення зайняв почесне ІІІ місце. Його нагороджено Грамотою, а наукового керівника Грицая В.М. – Подякою за належну підготовку студента-переможця.

Шепелюк Сергій виступив з доповіддю на тему «Сальмонельоз – небезпека, яка поруч кожного». Його робота була також усно відзначена серед кращих.

Студенти здобули досвід в роботі Міжнародної студентської наукової конференції і збагатилися новими знаннями.

Участь у конференції «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *