Напередодні новорічних свят у коледжі було проведено конкурс на виготовлення найкреативнішої ялинки власними руками з підручних засобів. Авторам такої ідеї хотілося, щоб студенти виявили фантазію, отримали позитивні емоції від спільної роботи, а також привернули увагу оточуючих до важливості збереження вічно зелених красунь та показали, що можна з матеріалів, які ми використовуємо щодня, створити не менш оригінальну ялинку, ніж жива.

Приємно, що у конкурсі взяли участь усі групи коледжу і представили неймовірні роботи. Матеріалом для таких див слугували підручні засоби та власна фантазія. Все робилося своїми руками.

Хочеться наголосити, що усі новорічні композиції, представлені на виставці, – неперевершене мистецтво. Але конкурс є конкурсом, тому журі у складі директора коледжу Недопад Л.К., заступника директора з навчальної роботи Мосійчук Г.С. та заступника директора з виховної роботи Черняк О.А., оглянувши роботи студентів, вибрали кращі з кращих і нагородили студентські колективи груп грамотами.

Конкурс на кращу ялинку, виготовлену з підручних засобів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *