Випускний – пам’ятна та особлива подія, якої немає в жодному календарі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості та незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо…

28 червня 2024 року у ВСП «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького» відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра випускникам спеціальностей 211 Ветеринарна медицина та 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

У минуле відійшли всі хвилювання й тривоги, успішно захищені курсові роботи, складений кваліфікаційний іспит. Підведення підсумків роботи викладачів та студентів, а також урочисте визнання їхньої спільної праці – це завжди визначна подія, тим більше в умовах війни.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за Україну. З вітальними словами, настановами і порадами на майбутнє до випускників звернувся директор коледжу Олександр Давидюк. Від імені кураторів щирими словами, сповненими батьківської любові, привітала вчорашніх студентів Леся Недопад. Випускники ж у відповідь висловили слова вдячності викладачам та працівникам коледжу за терпіння і професіоналізм. Від усіх батьків з благословенням у довгу життєву дорогу виступила Олена Шава. Після оголошення наказу винуватцям свята вручили дипломи.

Незважаючи на всі перешкоди, випускники продемонстрували, що вони є незламними і сильними, адже випробування, які вони пройшли, не стали їм на заваді. Вони – приклад молоді, яка може досягти успіху навіть у найскладніші часи. Вони – надія на майбутнє, адже показали свою здатність досягати мети всупереч усім негараздам.

Ми впевнені, що знання, отримані в коледжі, стануть кожному надійним стартом для успішної кар’єри, а усі мрії здійсняться під мирним небом України.

У добру путь, випускники!

Все буде Україна!

У КОЛЕДЖІ – ВИПУСКНИЙ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *