Визначитися у житті з професією – це надзвичайно важливо. А мати разом з тим особисті захоплення та уподобання, займатися справою, яка приносить задоволення, проявляти власний талант – це просто неймовірно!

Саме на таку «круту» хвилю налаштував своє життя студент І курсу технологічного відділення Богдан Федорук. Вступивши цьогоріч до Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», хлопець продовжує активне спортивне життя, розпочате ще під час навчання у школі. Нещодавно він дебютував у складі дорослої команди ФК «Любарт» у грі за кубок «Волинської газети 2020». Богдан став кращим бомбардиром команди у турнірі!

Хлопець відзначив, що цей матч приніс йому багато корисного і залишив позитивні враження. Зі слів Богдана, головним для нього було відчути впевненість та рівень основної команди, набути хорошого досвіду, а також перевірити власні сили на тлі професійних гравців. Тож вітаємо Богдана і бажаємо подальших успіхів не лише у спорті, але й у навчанні! Інтерв’ю з юним футболістом – за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=hFmfehYlBfQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1c_WoA3izeP1bbxwkSeZIyrnt0PbpzF-OuP92kPd4qE43siOk_TBEJYuI&ab_channel=IntensiveTV

Найкращі – бо НАШІ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *