Студенти ІV курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» проходять технологічну практику на базі навчально-виробничого господарства ВСП «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького». Керівник практики від навчального закладу – Куденчук Леся Андріївна.
Під час проходження технологічної практики студенти ознайомилися з виробничою структурою навчально-виробничого господарства, його розмірами, економічним станом, основними напрямами діяльності, зі станом розвитку тваринництва, організацією утримання тварин, їх продуктивністю.
Практиканти вивчили та проаналізували структуру поголів’я тварин по господарству, стан кормової бази, особливості зберігання кормів та підготовки їх до згодовування. Студенти складали раціони із врахуванням продуктивності та фізіологічного стану тварин, плани парування і отелення сільськогосподарських тварин.