31 жовтня 2019 року відбулось лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії». Студенти IV курсу групи «Б» зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» разом з викладачем – Мосійчук Галиною Савівною провели органолептичну оцінку якості ковбасних виробів. Вони оцінили зовнішній вигляд, колір, консистенцію, запах, крихкість, соковитість, наявність повітряних пустот у продукції. Результати проведеної оцінки якості ковбасних виробів кожен студент(ка) описали в робочих зошитах для лабораторно-практичних занять.

Найцікавішим елементом заняття стала дегустація ковбасних виробів, під час якої студенти смакували і ділились враженнями між собою.

Дегустація ковбас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *