1 жовтня відбувся патріотичний захід “Мужність поколінь”, присвячений Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва. Цей день зібрав студентів, викладачів та працівників коледжу, щоб разом вшанувати пам’ять про тих, хто боронив і продовжує боронити нашу незалежність.

Програма заходу також включала в себе відео та презентації, під час яких присутні пройшлися сторінками історії України. Цей історичний екскурс нагадав про те, як важливо пам’ятати і шанувати тих, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього.

Студентка ІІІ курсу Анна Карпович презентувала власний вірш “Мамо..”.

Особливою гордістю заходу стало нагородження студентів першого курсу, які показали чудові результати у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Ці молоді люди не лише продемонстрували свої навички, але й відчули важливість сили, впевненості та мужності, які необхідні в будь-якій сфері життя.

Історія нашої країни доводить що нас постійно хотіли завоювати, підкорити, поставити на коліна. Але наші мужні захисники ніколи не здавалися, не боялися ні ув’язнення, ні смерті. Сьогоднішні солдати гідно продовжують їхню боротьбу. Усі ми нащадки козаків, січових стрільців, упівців, рухівців, усі ми повинні продовжувати їхню справу. Щоб наші нащадки жили у мирній, вільній, могутній, незалежній Україні.

У бібліотеці коледжу діє книжкова виставка “Слава Героям України! Слава!”

1 жовтня – День захисників та захисниць України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *