14 вересня  ВСП «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького» наповнився сміхом і радощами. Випускники 1986 року зібралися разом, щоб відзначити 38-му річницю свого випуску. Ця зустріч стала чудовою можливістю для старих друзів знову зустрітися, поділитися спогадами і відзначити успіхи, яких кожен досяг у своєму житті.

Сльози, посмішки, зойки, здивування, обійми, поцілунки – усе зливалося у єдиний гамір. Сивина посріблила скроні, у словах – виваженість і поміркованість, за плечима – великий життєвий досвід, підростають онуки, а у спогадах – дитинство, безтурботне дитинство.

Випускники мали змогу пройтися тихими коридорами коледжу, зазирнути в свою 36 аудиторію, посидіти за своїми улюбленими партами, пригадати роки навчання, відвідати актовий зал та музей коледжу. Згадали веселі студентські роки, бешкетування, викладачів.

В дорослих жінках та чоловіках, які мають мудрість та життєвий досвід, легко впізнати вчорашніх студентів, таких веселих та невгамовних.

З великою шаною згадали випускники своїх дорогих вчителів, куратора групи – Генріха Адамовича Весельського.

Випускники вирішили поділитися текстом пісні про коледж.

Хочемо на особливому рівні підкреслити, що двері нашого коледжу завжди відкриті для усіх випускників. Незалежно від того, де ви зараз знаходитеся і чим займаєтеся, ми раді вас бачити в стінах нашого навчального закладу

Зустріч випускників!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *