День знань – це свято старту тривалого марафону на шляху до осягнення нових наукових вершин. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, світлих надій і несподіваних зустрічей.

Новий навчальний рік у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького розпочався 2 вересня 2024 р. урочистою лінійкою. Уже третій раз ми його відзначаємо в умовах війни. Усім серцем віримо, що скоро Україна переможе, а поки – навчаємо і навчаємось, адже нашій країні сьогодні, як ніколи, потрібна освічена нація! Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав своє життя за Україну. До дружньої коледжанської родини приєдналися студенти першокурсники. Усіх присутніх привітав з початком нового навчального року директор коледжу Олександр Давидюк, вручив подяки викладачам та грамоти студентам-відмінникам. До своїх молодших колег звернулися випускники – студенти IV курсу. Упродовж минулого навчального року проходи обласні змагання серед студентів фахових коледжів за програмою сільських спортивних ігор Волині, команда нашого коледжу в загальному заліку посіла ІІІ місце. Кубок вручила представниця Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» – Ірина Михайлівна Гунько. Благословення на успішний і плідний початок навчального року пролунало від настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ отця Василя.

Ми переконані, що роки проведені у Рожищенському фаховому коледжі стануть цікавими та незабутніми для наших студентів! Бажаємо вам сил, наснаги, творчого підходу до всіх завдань і, звісно, міцного здоров’я. Нехай ваш шлях до знань буде легким та захоплюючим, а успіхи — значними!

Зі святом! Нехай цей навчальний рік стане ще однією щаблиною до великих досягнень!

День знань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *