8 серпня 2024 року коледж з робочим візитом відвідали виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, професор Іван Парубчак, декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко і декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак.

Під час зустрічі з директором відокремленого структурного підрозділу Олександром Давидюком представники Університету ознайомилися з тим, як відбувається набір здобувачів освіти, обговорили особливості цьогорічної вступної кампанії.

Зважаючи на тенденції реформування діяльності коледжів у системі вищої освіти України, обговорено стратегію інтеграції закладу освіти до діяльності Університету, що сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг. Об’єднання інтелектуального, наукового та матеріального потенціалу Університету та ВСП «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького» дозволить вибудувати ефективну та перспективну співпрацю на освітній ниві України.

Коледж відвідали представники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *