Здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» повинні навчитись вирішувати спеціалізовані задачі з виробництва ковбасних виробів, використовуючи нормативну і технологічну документацію, знати рівень відповідальності при виконанні технологічних процесів та дбати за безпечність, якість сировини і готової м’ясної продукції. Саме для досягнення такої мети, викладачкою коледжу Галиною Мосійчук було проведено відкрите заняття на тему: «Поняття про ковбасне виробництво» в групі IV курсу. Під час змістовної лекції-бесіди з мультимедійним супроводом та ілюстрованим навчальним матеріалом студенти ознайомились із асортиментом ковбасних виробів, технічними умовами їх виробництва, проаналізували особливості проведення кожного технологічного процесу при виробництві ковбасних виробів та їх вплив на якість готової продукції.
Відкрите заняття з навчальної дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії»