20 лютого в Україні відзначали День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які загинули у Києві на Майдані.  Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів – це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались…

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні 22 лютого 2023 року здобувачі освіти та педагоги Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького зібрались на відкриту виховну годину під гаслом «Вони помирали, щоб жила Україна…» Студенти ІІІ курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» згадали трагічні дні боротьби, провели паралелі з подіями, що відбуваються в Україні сьогодні, вшанували пам’ять усіх загиблих хвилиною мовчання.

На жаль, війна, яка розпочалась тоді, триває і досі. Багато Героїв стало до лав Небесного Воїнства, захищаючи волю, незалежність і суверенітет держави. Ми маємо зробити все, щоб їх життя не були віддані дарма. Ми всі залишилися жити на цій землі – і мусимо змінити цю країну. НЕ ЗАБУВАЙМО!

Вони помирали, щоб жила Україна…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *