Студентська дружба, пронесена крізь роки, теплі обійми, приємні спогади та безмежна вдячність своїм викладачам… 11 червня 2021 року за традицією двері Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відчинилися навстіж для тих, хто покинув його стіни десятки років тому. На зустріч з юністю, зі студентським життям прийшли випускники ювілейних років, які завершили навчання з 1971 по 2016 рік.

Усіх присутніх привітав директор Олександр Федорович Давидюк, який висловив щиру вдячність за те, що випускники не забувають рідний коледж і повертаються до нього кожної другої червневої суботи.

Гості свята із задоволенням прослухали святковий концерт, організований на подвір’ї коледжу. І хоча погода цього дня виявилася і так спекотною, температурний режим весь час підвищувався – від щирих посмішок, гарних емоцій, теплих рукостискань і дружніх обіймів між колись такими знайомими та близькими людьми. Слова щирої подяки лунали на адресу педагогів, яких пам’ятають і цінують крізь роки, адже відбиток, який вони залишили у душах студентів, закарбувався на все життя.

Після концерту випускники мали можливість пройтися рідними алейками, побувати у тих же аудиторіях, де навчалися, та позгадувати, помріяти, подихати рідним повітрям, просто від душі поспілкуватися. А у своїх розповідях вони ділилися спогадами про те, як пишаються рідною Аlma mater. І це зрозуміло, бо саме тут, у стінах коледжу, вони отримали путівку у самостійне життя…

Тож щиро вітаємо наших випускників! Дякуємо, що ви не забуваєте свій коледж і вкотре приходите сюди, щоб зустрітися з друзями і викладачами! Ми пишаємося кожним із вас!

Зустріч крізь роки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *