Атестація педагогічних працівників – один із важливих аспектів у діяльності закладу освіти та його педагогічних працівників.

24 березня 2021 року відбулося заключне засідання атестаційної комісії ВСП «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького», на якому було детально розглянуто атестаційні матеріали, педагогічні напрацювання викладачів, що атестуються.

Проходження атестації було організовано на основі презентацій портфоліо найкращих досягнень, творчих доробок, демонстрації професійної діяльності викладачів, котрі атестувалися.

Засідання атестаційної комісії проходило у атмосфері відкритості, гуманності та доброзичливого ставлення, колегіальності, об’єктивності і повноти системного оцінювання педагогічної творчості.

За підсумками проведення атестації одноголосно прийнято рішення: порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність раніше встановленої кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», відповідність/встановлення педагогічного звання «викладач-методист».

Вітаємо усіх педагогічних працівників з успішним проходженням атестації на рівні коледжу!

Відбулось засідання атестаційної комісії коледжу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *