24 березня 2021 року працівники Рожищенського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області відвідали Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького та провели роз’яснювальний інструктаж для студентів ІІ курсу спеціальності «Ветеринарна медицина».

Основна увага рятівників була зосереджена на правилах особистої безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та навчанні алгоритму дій у таких ситуаціях. Використовуючи для наочності презентаційний супровід, співробітники ДСНС продемонстрували студентам зразки вибухонебезпечних пристроїв та подали чіткі інструкції щодо дій при виявленні підозрілих предметів. Студенти задавали запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді спеціалістів.

Тема, що піднімалася працівниками Рожищенського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області, є надзвичайно важливою у наш час. Знання чітких правил поведінки з вибухонебезпечними предметами різного виду може відвернути біду і уберегти життя. Пропонуємо і вам ознайомитись з ними.

Рятувальники провели інструктаж з техніки безпеки студентам коледжу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *