Щастя… Усі найзаповітніші людські мрії й бажання увібрало в себе це слово. Усі людські радощі і сподівання. Кожний своє щастя бачить по-різному. Одному щастя уявляється клаптиком землі; іншому –  купою золота; третій  певен, що щастя – влада і знатність; хтось вбачає його у славі, а хтось – у коханні. А для когось щастя – це обійми маленької дівчинки, що не порівняти зі всім золотом світу…

20 березня відзначається Міжнародний день щастя. Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького теж вирішив долучитись до цього свята. Група студентів І курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та їх куратор Леся Андріївна Куденчук провели виховний захід на тему «Відверто про щастя».

Життя неповторне. Тому необхідно цінувати кожен день, кожну хвилинку. На заході студенти усвідомили, що щастя є в кожній миті життя. Необхідно тільки обирати вірний шлях до його досягнення. Наприкінці усім присутнім роздали шоколадні цукерки для збільшення «гормонів щастя»  в організмі.

Ми бажаємо вам досягти справжнього людського щастя.

Хай кожному з вас воно усміхнеться.

Будьте щасливі і робіть щасливими інших!!!

Відверто про щастя…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *