З метою ознайомлення із правилами проведення ветеринарно-санітарної експертизи продукції тваринного і рослинного походження та видачею і веденням відповідної документації студенти групи ІV вет А Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького разом із викладачем Олександром Ющаком під час навчальної практики з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва» відвідали лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи на ринку у м. Рожище. Завідувач лабораторії Ірина Ісько ознайомила майбутніх спеціалістів зі структурою лабораторії, порядком і особливостями експертизи м’ясної та молочної продукції, яєць, риби, меду, акцентувала увагу на правилах оформлення усіх необхідних документів та нагадала про основні небезпечні інфекційні та інвазійні хвороби, які носять соціальний характер.
Знайомство студентів з роботою лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку м. Рожище