“Подорож як найбільша і серйозна наука допомагає нам знову знайти себе”, – саме ці слова великого А.Камю стали гаслом для студентів і викладачів Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького після проходження практики та стажування на м’ясопереробному підприємстві “MEAT-PROS” у м. Еберсвальде (Німеччина). Під час перебування за кордоном практиканти отримали неоціненний досвід роботи за обраним фахом: вивчили сучасні німецькі технології переробки яловичини та свинини; опанували способи формування та техніку швидкого укладання м’ясної продукції для вакуумного упакування; працювали над пакуванням готової реалізаційної продукції у мережі супермаркетів і не тільки; ознайомилися з асортиментом сосисок та сардельок, який відправляється на експорт.

Німецькі друзі дбали про змістовне дозвілля наших стажувальників у вільний від роботи час: організовували поїздки у різні міста, знайомили із культурою та звичаями свого народу. Зокрема, викладачам і студентам нашого коледжу вдалося побувати у столиці Німеччини – Берліні, візит до якого залишив низку вражень та приємних спогадів. Загалом, практика та стажування за кордоном дала можливість порівняти, удосконалити і скоригувати професійні навички та вміння, отримані у коледжі, відповідно до вимог європейських країн, познайомитися з новими цікавими людьми різних національностей і збільшити коло своїх друзів, удосконалити знання розмовної іноземної мови і вправно використовувати її в роботі. Проведений час за кордоном для усіх відряджених сплив надто швидко, але подарував величезну кількість позитивних емоцій та вражень, а ще вселив у серця  розуміння того, що дійсно країна починається з кожного із нас…

Якісні практичні навички – одна з найважливіших складових підготовки сучасного висококваліфікованого фахівця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *