Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівників освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

У Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького викладачі приймали привітання напередодні – 2 жовтня 2020 р. Студенти коледжу ретельно готувалися до цього свята, спробували віднайти найпотаємніше та найцікавіше у професії педагога. Студентська рада долучилась до поздоровлень, вручивши кожному викладачеві солодкі подарунки.

У цей день викладачі приймали урочисті привітання також від гостя святкового дійства – голови Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода, та в.о.директора коледжу Василь Прус, який нагородив викладачів грамотами за їх здобутки на освітянській ниві. Зі сцени лунали теплі слова подяки педагогам за їх любов і турботу, звучали вірші, побажання та пісні у виконанні талановитих студентів нашого коледжу – Анна Ляшук та Артем Степанюк.

Маємо надію, що все тепло, яке учасники святкового заходу намагалися подарувати присутнім, буде зігрівати їх упродовж навчального року і підтримувати позитивний настрій кожного робочого дня! Ще раз зі святом Вас, шановні педагоги! Міцного здоров’я, терпіння, сил, наснаги та творчих злетів!!!

Зі святом, шановні педагоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *