З нагоди великих національних свят нашої держави – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України – прийміть сердечні вітання і побажання бути щасливими на прекрасній і чарівній українській землі!

 Прапор – це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава.  Сьогодні синьо-жовтий стяг над позиціями наших захисників символізує перемогу в запеклій боротьбі. Ми знаємо, що ми переможемо. Ми впевнені, що невдовзі наш прапор асоціюватиметься не лише з нацією, яка відстоює свободу, незалежність і територіальну цілісність своєї держави, а й з успішною, ефективною та заможною європейською країною.

День Незалежності України – це особливе свято для кожного українця. Нехай же над нашою державою завжди буде мирне небо, а у серці кожного оселиться тільки добро. Хай кожен крок вперед буде багатий на перемоги, а кожен успіх робить нашу державу, як і кожного українця, сильнішою. Нехай ваші родини будуть для вас міцною опорою, друзі та колеги – надійними соратниками і нехай нас єднає свята батьківська земля та добрі звичаї і традиції.

Слава Україні!

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *